Sunday, February 19, 2012

Hombres On Tour 2012 - Tytöt lumipulkalle





Riihivuoressa järkättiin lauantaina Hombres On Tourin toinen ns. osakilpailu ja ainoo mimmeille tarkoitettu jamihenkinen sakaba. Järjestäjinä JTS City Rail Tourinkin takana oleva Talvitapahtumat.fi sekä Tytöt lumipulkalle. Tapahtuman alkaessa oli muutaman tunnin ajan parkkikouluu halukkaille, paikalla oli myös dj nostattamassa tunnelmaa, sekä tarjolla oli myös energiaa by Monster energydrinks.
Tiwalista paikalle oli saapunut mun lisäksi Sara, joka oliki vaan päiväreissulla mut kiva et jaksoi tulla paikan päälle. Ite olinki koko viikonlopun Jyväskylässä, samal vähän moikkailee frendejä siellä päin.

Parkkikoulun valmentajina oli Joonas Eloranta ja Mikko Kytökorpi, eli meil tytöillä oli kyl ihan huippuvalmentajat. Puoltoista tuntia oltiin valmennuksissa, jonka jälkeen alkoi ekat sessarihenkiset jamit. Jamit tais kestää noin 45min jonka jälkeen oli tunnin safkatauko, eli sai käydä syömässä tai jäädä laskemaan. Ihan omien fiiliksien mukaan. Tauon jälkeen oli vielä toiset saman mittaiset jamiskaba.



Alkumeininkejä © Lassi Haapala

 
Nosepressii lentävillä käsillä © Lassi Haapala

 Kisoissa otettiin huomioon molemmat jamit, ensimmäiset oli vähän verkkaisemmat, kaikki alueen obstaakkelit oli käytössä ja tytöt ajeli hissillä ylös. Tokat jamit keskitettiin vaan kahteen obstaakkeliin, flat-down pressiin sekä danceflooriin ja ne olikin tiukempi tahtiset ku saatiin haikkailla aina ylöspäin.
Palkintoja oli aika runsaasti jaossa ja jameissa palkittiinkin tyttöjä monista eri saavutuksista.

Veikein kikkailija - Johanna Yli-Kauppila
Paras tyyli - Riina Häkkinen
Paras tsemppi - Iina Niskanen ja Mari Ylönen
Siistein temppu - Sara Säkkinen
Over all - Jenni Viitanen


Palkitut mimmit rivissä © Lassi Haapala

 Palkintoina oli K2 dekki, skullcandyltä kuulokkeita ja kaikkea muuta mukavaa tuotepalkintoa. Vähän lisää Monsteria ja tais olla tytöille vähän pipoa, pantoja ja paitoja.

Tosiaan sain over all'sta palkinnoks tuon K2 tän kauden vavawoom dekin!! Iiiiihan super huisia! Vavawoom on K2'n tyttöjen flätti rockeri parkkilauta ja todella pidetty, uskon että se olisi todella hyvä parkkilauta. Harmi vain, että dekki on kokoa 148 ja itse lasken 143 cm pituisella laudalla. Joten tuo dekki on tällaiselle hobitti-ihmiselle aivan liian pitkä! Nyt vaan pitää lähtee juoksemaan kaikkia mahdollisia urheilukauppoja läpi, jotka myyvät kyseistä dekkii koska maahantuojan varastossa ei tuota pienempää kokoa ollut ollenkaan. Jos saisin siis jossain vaihdettua pienempään, niin pystyisin itekin sillä laskemaan.


 Meitsi hullujen kantamuksien kanssa just kotiin päästyäni, harmi et tota rinkkaa ei näy. Se oli täynnä!


 K2 vavawoom pohja on aika karkkii.





(Pahottelen laatua, lauta muovissa ja kännykällä huonossa valossa kuvattu.)

Päivästä tulee varmaan myöhemmin myös videoklippii sekä lisää kuvia, joten lisäillään niitä vaikka sit myöhemmin. Ekat kolme kuvaa kuvannut siis Lassi Haapala, loput kuvat kuvattu huimasti mun Nokia N8.

3 comments:

  1. argh ku toi oli jossai jyväskyläs nii ehä mä ny nii kauas :/

    ReplyDelete
  2. AAAAAAAAAAAAAAAAAA x miljoona! Kui paljo ärsyttää et missasin noi :( no, ens kerralla sit.

    ReplyDelete