Friday, April 27, 2012

75 päivää Suomea

Vappu jo tulossa ja viimeset snoukat Suomessa käsillä!! Nauttikoon ken voi! Wappulounas päällä ja suurin osa Tiwalin mimmeistä on Rukalla nauttimassa keväthangista. Meitsi joutu jäämään puskee duunia, et pystyy syksyn chillailla toisel puolel palloa. Mut eka vappu kolmeen vuoteen eteläs ei oikeen houkuta!!

Mun laskut loppu Levin reissun jälkeen, kävin viel kerran Talmassa hetken laskee. Mut selkä oli viel niin jumissa, et suosiolla jäin kotiin lepäämään loppupäiviks. Nyt ku selkä on kunnos, ni pystyy käydä skeittailee ja lonkkaroimas! Laskin tos, et lähtöön on 75 päivää. Eli 75 päivää aikaa nauttii täst kevääst/kesäst!


stand up slide/powerslide
 















cross stepping


stand up slide



 Kontulassa talvella Tyttorullalautalijat ry:n vuorolla
  


 meitsin eka lonkkari ja norsugrippitaide 

 
Ostettiin muute kausikortit Snow Parkkiin !

2 comments:

  1. heii mistä toi sun eka lonkkari on ja paljon makso? oon kiinnostunu lonkkaroinnist, mut noh ei viittis kauheesti rahaa laittaa ku ei sit tiiä mite paljo innostuu.. :)

    ReplyDelete
  2. Ekan lonkkarin taisin tilata dropinin kautta, (vai oliks se sillon vielä extremevideo.fi/gals.fi). No kuitenkin, tajusin sit jossain välissä et ei toi överilöysä bambudekki ilman nosee ja teilii oo mun juttu. Seuraavan hankin Plumilta (plum.fi), joka tekee käsityönä Suomalaisia longboardeja. Ja kolmannen Rayne Isiksen tilasin briteistä, koska tuon dekin valmistus lopetettiin ja piti saada yks vikoista kappaleista itelleni!
    Mut jos lonkkarii haluaa, niin kannattaa oikeasti ees jonkin verran panostaa. Sillä sysipaskalla completella ei loppujen lopuks tee yhtään mitään!
    -Jenni

    ReplyDelete