Thursday, August 2, 2012

Back to back seasons

Terkkui Snow Park NZ'st!  Puoltoista viikkoo lasku takana, kelit holliny tahan asti. Nyt muutama paiva ollu vahan huonompaa kelii. Monta kirkasta blue birdiee ja saatiin muutama paiva sit vahan uuttakin lunta. Muuten taal ei tahan mennessa oo mikaan tosi hyva talvi ollu, ei oo luonnon lunta satanu ihan kauheesti. Mut eikohan ne kohta tan parkin saa kokonaa auki!

Reilipuoli on ihan loistava! Helposti laskettuna yli 20 eri reili/pressisettii, ja niita myos vaihdellaan kerran pari viikossa. Eli ei kerkee tylsistyy! Paippi aukee kohta, muutamii hyvan kokosii hyndii on jo, quarterpipe avattiin viikko sitten ja iso hyndalinja on kans auki!
Porukkakin taal on supersosiaalista, eli taal saa tosi helposti kavereita kunhan vaan avaa sen oman suunsa. Kaikkii moikataan, vaikkei ees ikin ois aikasemmin nahny. Ja muutenki jengi taal on tosi rentoo. Taal ei tarvi turhaa ressailla mistaan. En vaihtais tata suomen sateisiin mistaan hinnasta!

Yritan latailla jossain vaihees kuviikin, ku saan ne oikeelle koneelle. Jossain valis olis myos tarkotus kuvailla vahan matksuu taalta, eli katotaan mita tas saadaan aikaseks. Laskukautta meil on viel kaks kuukautta jaljella! Sit pari kuukautta reissataan koko Uus-Seelanti ympari ja sit marraskuun lopus takas Suomeen, toivottavasti takas lumille. :)

No comments:

Post a Comment