Saturday, March 24, 2012

Team Finalnd ja New Zealand

Vartin päästä ois lähtö Helsingin rautatieasemalle ja sieltä yöjuna Kolariin ja Leville! Mulla ollu viikon laskubreikki ku oli vammaset työvuorot, jos huomen viel ei päästä rinteeseen ni maanantai aamuna viimestään. Onks muuten kukaan muu tulossa kans Catfightiin?

Ma-ke kuvaillaan kaheksan suomalaisen mimmilaskijan kanssa Team Finlandin pätkää Catfightin videocontestiin. Vastassa on "Team International" ja molemmilla on käytössä ammattikuvaajat, valmentajat, benjiköydet, autot ja kaikki. Videot editoidaan torstaina ja lisätään sen jälkeen sosiaaliseen mediaan, lupaan myös tänne jossain välissä sen saada. Enemmän tykkäyksiä kerännyt video voittaa! Mut palkintoja jaetaan myös muistakin kategorioista. Ja perjantaina alkaa sit TTR skabat, niitä voi seurata Ylen nettisaitilta.

Plus matkakohde selville, ostettiin tosiaan tunti sit lennot Uuteen-Seelantiin! Matkustusaika 12.7-28.11 jebajee!!


(Lupaan lisäillä kuvia ja toivottavasti myös pätkää Leviltä, viiiiiimestään ku oon päässy takas himaan! En ota läppärii ollenkaan reissuun mukaan.)

2 comments:

  1. sounds goood! heii kuin kalliiks lennot tuli uuteen-seelantiin ja mistä ostitte? ite kans miettiny sinne lähtöö puoleks vuodeks. :P

    ReplyDelete
  2. Lennot ostettiin www.skyscanner.fi kautta, Kilroylla on myös varmasti parhaimpia hintoja. Lennot Uuteen-Seelantiin saa varmaan halvimmillaan jollain yli 1 300 €, jos löytää hyvät aikataulut. Me maksettiin vähä yli 1 600€ menopaluu lennoista kun ei ihan kesäkuussa viel haluttu lähtee. - Jenni

    ReplyDelete