Wednesday, March 21, 2012

I think I'm living the dream !

 No nytpä alkaa putoo kaikkee jännää! Oon ihan, et mitää ihmettä...

Ensiks, oon lähös kesällä kahen kaverin kans vähän pitemmälle laskureissulle. Otetaan pieni irtiotto arjesta ja perus duunista, lähetään vähän maailmalle reissaa. Tarkotus ois vaan laskee kolme kuukautta ja sit reissailla kaks ja puol kuukautta päälle. Matkakohteen saatte tietää ku lennot on hankittu (tulee tapahtuu täs viikon, parin sisällä) !

Toiseks, meitsil putos eka sponssi Burton Rookie Tourin skabojen jälkeen! Sponsorina toimii Simple Connection Oy, pienyritys joka toimii laajenevissa määrin kesät ja talvet. Pääasiassa vielä aika paljon toimii Longboarding puolella, mikä on myös mun rakas kesäharrastus, mut rupee tulevaisuudessa myös toimimaan enemmän talvisissa olosuhteissa.

Kolmanneks! Sain just tietää, et mut valittiin yhen kilpailun mimmitiimiin, johon kuuluu kaheksan muuta ihan suaaakelin kovatasosta suomalaista naislaskijaa!! Meil on kaks kuvaajaa, jotka toimii myös meidän mentoreina ja valmentajina! No wadaapp, tää putos ihan puista.
Tästäkin lisäinfoa myöhemmin, vielä en uskalla liikaa paljastella.

Huhuhuhuh täää mimmi on nyt aika pihalla !

3 comments:

  1. whadap mist rahat tollasee reissuu? :D kuulostaa kyl iha hullun makeilt suunnitelmilt :D

    ReplyDelete
  2. Siitä ku käy täyspäiväses duunis ja pistää kaikki ylimääräset eurot seittemän kuukauden ajalta säästöön! Kaikkihan sinne menee, mut kyl se salee on sen arvost! :D
    -Jenni

    ReplyDelete
  3. oot kyllä ansainnu kaiken tämän. Onneksi olkoon! Oon lukenu näitä sun postauksia ihan innolla, vaikutat huipulta mimmiltä!

    ReplyDelete