Wednesday, March 7, 2012

Twisted Sisters @ Sappee

Sunnuntaina Sappeel järjestettiin tytöille yhteinen sessaritapahtuma Twisted Sisters. Paikalla oli noin 50 mimmiä, parkki oli hiottu huippukuntoon ja sää oli ku morsian. Mikäs sen parempi tapa viettää sunnuntaipäivää?! Letkeetä musaa, paljo ja kaiken tasosii mujui sessailemassa. Oli hyndii, kaikenlaisii pressei, reilejä, polejamii ja wallridee. Hyndissä oli kans kokovaihtoehtoja aika laidasta laitaan, eli vähän kaikille kaikkee!

alkumeininkejä © Rasmus Lepistö

sessarit alkaa © Rasmus lepistö

Sen verran tyttöi oli, et ylhääl parkkii sai oottaa aina jonkun verran vuoroonsa. Mut siel oli poikii lähettämäs tyttöi alaspäin, sekä kuvailee mimmejä. Plus samal sai aikaa rupatella muitten tyttöjen kans, et ei ainakaan itteeni ihan hirveesti haitannu pieni odottelu. Meil oli mahtavat kisaliivit päällä, eli jokainen sai rintaliivit joissa on oma kisanumero. Näil liiveillä päästiin sit jonon ohi, mikä oli kyl iso plussa. Jonoo alko kuitekni tulla aika reippaasti ku viel keski-Suomen lomaviikko oli lopuillaan. Muuten ei laskuista kyl olis tullu paljon mitää.

Sessareil ei palkittu pelkästään taitotason ja tekniikan perusteella. Enemmänkin ittensä ylittämisestä, hyvästä meinigistä, siististä vetämisestä ja tsemppaamisesta pystyi ansaitsemaan itelle palkintoja. Palkintoja olikin aika kasapäin, ja monet mimmit saikin jotain kotiin tuomista.
Mut huhhuh! Sara valittiin sessareiden ylivoimaiseks pressivetäjäks, saaden aika kasapäin palkintoja. Meitsi pokas uudet gogglet ja pipon tyylikkäistä 180° ja koko päivän parhaan potin vei kotiin Veera Keski-Korpi. Jyväskyläläinen reilirotta, joka on laskenu parkkia vasta vuoden päivät, ja jolta ei puutu asennetta, uskallusta ja tyyliä! Mimmi sai Rideltä uuden dekin ja siteet, huh!


Sara vääntää metukkaa © Rasmus lepistö

Veera Keski-Korpi © Rasmus lepistö

Jenni fs 360 © Rasmus lepistö

 Veera Keski-Korpi fs 360 © Rasmus lepistö


Seuraavii tapahtumii mis voi bongata Tiwalin mimmei:


la 10.3 Volcom Peanut Butter Rail Jam, Talma
su 11.3 Koffari slopestyle, Helsingin Sinerbychoffin puisto
(la 17.3 Burton Rookie Tour slopestyle, Messilä/
su 18.3 Burton Rookie Tour pipe, Talma)
to-la 22.24.3 Lumilautailun SM-kisat, Ruka
su-su 25.3-1.4 Battery Catfight, Levi

1 comment:

  1. Tulkaa sinne messilää ku meen kattoo niit! :)

    ReplyDelete